LSV-Vojvođani pita nadležne: Koji su uzroci požara na Fruškoj gori i kako će biti uklonjeni?

Pozivamo ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara na Fruškoj gori, navode iz novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani.
LSV-Vojvođani pita nadležne: Koji su uzroci požara na Fruškoj gori i kako će biti uklonjeni?
Foto: 021.rs
Dodatno, traže od njih i da objave kako se planira sanacija posledica požara.
"LSV-Vojvođani obaveštava javnost da je upoznata sa zabrinutošću građana i sumnjom iskazanom na društvenim mrežama da je požar namerno izazvan sa ciljem da se za nekoga stvore uslovi da na zgarištu gradi objekte i obavezuje se da će učiniti sve što je u njenoj moći da se takva namera, ako postoji, osujeti", ističu oni.
Dodaju i da pozivaju građane koji imaju "bilo kakva saznanja o uzrocima požara da obaveste nadležne institucije".
 
Podsetimo, požar je izbio u blizini vikendica koje se nalaze na obroncima Fruške gore u Rakovcu, a vatrogasci su nekoliko sati gasili vatru.
  • Strava

    09.02.2024 02:49
    Strašno
    Sanacija prosta prodaćedu livadu nekoj lopini da gradi hotele itd,ma ko nezna bagru svi su isti barabe i šljam
  • Сремац

    08.02.2024 10:54
    LSV мирођија
    Ништа без саопштења LSV,Они вам дођу као оно "у свакој чорби мирођија."Ало бре губитници,згубидани ко вас још слуша. Истрага надлежних ће рећи своје,шта се ви трпате са својим претпоставкама.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti