Dveri i Narodna stranka zajedno na izborima u Novom Sadu

Novosadski odbori Narodne stranke i Dveri najavili su danas da će na predstojećim lokalnim izborima u Novom Sadu nastupiti u koaliciji.
Kako je navedeno, lista će imati ime "Volim Novi Sad - Srpski pokret Dveri, Ivana Stojanović - Narodna stranka, Aleksandar Maksimović - Živim za Srbiju, dr Jovana Stojković".
Oni su naveli da su, posle višemesečnih dogovora u okviru patriotskog dela opozicije, kao i razgovora sa ostatkom cele opozicije, u kojima su učestvovali u proteklih nedelju dana, a gde se nije video nikakav rezultat, niti ozbiljnost u želji da se postigne neki dogovor, zaključili da je najbolje da zajedno deluju.
Predsednica Gradskog odbora Dveri Novi Sad Ivana Stojanović je izjavila da zato kreću u kampanju sa velikim optimizmom jer vole Novi Sad, kako glasi i naziv njihove liste.
 
"Novi Sad, kao jedan od najlepših gradova, postao je grad betona, prašine i gužve, grad u kojem ne funkcionišu institucije, a vladaju korupcija i kriminal. Mi smo ljudi koji nikada nisu bili u vlasti, niti imaju bilo kakve afere. Trudićemo se da vratimo Novom Sadu stari sjaj i prekinemo ovu dvanaestogodišnju praksu njegovog uništavanja", navela je Ivana Stojanović.
 
Iz ovih stranaka će naknadno saopštiti gde i kada će se prikupljati potpisi za zajedničku listu kandidata za odbornike.
  • Dragan

    01.05.2024 09:36
    Maksa je dobar lik ne znam šta mu je ovaj prelet sa levo na desno trebao
  • Penzos

    01.05.2024 07:10
    ???
    Umesto da se udruže sa ostalom opozicijom oni još jednom srljaju u poraz , možda i dogovoren kako bi odvukli nešto malo glasova što će dobiti. Ivani je već trebala da promeni Dveri za neku novosadskih stranku !
  • I ja sam NS

    01.05.2024 07:04
    Isuviše su desno za multinacionalnu i multikonfesionalnu Vojvodinu, raspale im se centrale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.