Dan otvorenih vrata u Emerald Hill-u: Prilika za kupovinu stana u objektu LED Residence

Najnoviji projekat kompanije Emerald Hill, LED Residence, predstavljen je tokom "VIP prezentacije" za saradnike i klijente.
Iz kompanije ističu i da će ostali zainteresovani kupci moći da se upoznaju sa njihovim najaktuelnijim projektom tokom Dana otvorenih vrata koji će biti organizovan u subotu, 25. maja.
 
Na prezentaciji najnovijeg objekta u ulici Ledinačka 10a posetioce su o svim karakteristikama projekta upoznali menadžer prodaje Jovan Nedeljkov i rukovodilac tehničke pripreme Dragana Cvetićanin.
LED Residence: Po meri savremene porodice
 
Najnoviji objekat smešten je u ulici Ledinačka 10a, dijagonalno od hotela Sheraton. Nalazi se u mirnoj ulici blizu dve najvažnije saobraćajnice u Novom Sadu - Bulevara Evrope i Futoške ulice.
 
U neposrednoj blizini nalazi se osnovna škola i nekoliko vrtića, budući Central park i Futoški park, Klinički centar Vojvodine i Medicinski fakultet, što ovu lokaciju čini idealnom za život porodice.
Ova zgrada projektovana je kao A klase energetske efikasnosti, što korisniku omogućava kontrolisanu potrošnju, smanjene troškove stanovanja i povoljnosti prilikom apliciranja za stambeni kredit. 
 
Licencirani inženjer iz oblasti EEZ Dragana Cvetićanin ističe da je projektovanje energetski efikasnih objekata standard koji kompanija Emerald Hill želi da održi i u budućnost, konstantno imajući u vidu uticaj na životnu sredinu i kvalitet stanovanja.
 
Foto: Emerald Hill
 
Zgrada je isključivo rezidencijalnog tipa i nisu predviđeni komercijalni sadržaji, te iz kompanije Emerald Hill naglašavaju da ovakvi uslovi garantuju mirnije okruženje za stanovanje.
 
Pozicioniran je kao slobodnostojeći objekat, odnosno ne naslanja se na okolne, čime je omogućena i veća zelena površina oko zgrade.
 
Ovakva pozicija omogućila je i projektovanje više stanova sa dvostranom ili trostranom orijentacijom, kojih ima ukupno 76. Površina stanova kreće se između 27 i 120 kvadrata.
 
Dodatno, stanarima je obezbeđeno 76 garažnih mesta, biciklana, kao i ostave u suterenu.  Bitne karakteristike ovog objekta su i to što postoji topla protočna voda i podno grejanje sa kalometrima za merenje individualne potrošnje.
Iz kompanije navode da su kupcima koji se odluče da dođu u subotu, 25. maja, na Dan otvorenih vrata pripremili razne povoljnosti. Termini se zakazuju, a to je moguće učiniti pozivom na broj 069 82 00 139.
 
Više informacija možete pronaći na sajtu na sajtu emeraldhill.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.