Rekonstrukcija ide po planu: Bazen na Sajmištu u funkciji krajem juna ili početkom jula

Otvoreni bazen Sportskog centra "Sajmište" biće u funkciji do kraja juna ili početka jula, saznaje 021.rs.
Rekonstrukcija ide po planu: Bazen na Sajmištu u funkciji krajem juna ili početkom jula
Foto: 021.rs
Kako za naš portal kaže v.d. direktora Spensa Miroslav Novaković, nakon rekonstrukcije, očekuje se da će ovaj bazen raditi tokom najvećeg dela ovogodišnje kupališne sezone.
 
"Očekujemo da će izvedeni radovi značajno poboljšati komfor i uslove za boravak, kako sportista, tako i rekreativaca, a posebno naših najmlađih sugrađana", ističe Novaković.
On navodi da se radovi privode kraju u skladu sa ugovorenim rokom od osam meseci od dana uvođenja u posao, odnosno od 23. oktobra prošle godine. 
 
Novaković naglašava da nema kašnjenja u rokovima i da je izvođač do sada u potpunosti ispoštovao usvojeni dinamički dan.
 
Do završetka radova ostalo je desetak dana. 
Rekonstrukcija uključuje obnovu školjke velikog, malog i dečijeg bazena, zajedno sa njihovim prelivnim kanalima, ali i sređivanje više od 2.300 kvadratnih metara podova, odnosno dna bazena i zidova, kao i instalaciju cevi i druge prateće poslove. 
 
U rekonstrukciju bazena na Sajmištu uloženo je više od 140 miliona dinara.
 
Posao je nakon javne nabavke dodeljen beogradskim firmama "Alex E&C", "Teamenergo" i "Univerzal kop" koje su se jedine javile na tender i ponudile cenu neznatno ispod procenjene vrednosti.

Ugovorena cena je za 50 miliona dinara viša u odnosu na ono što je krajem 2022. godine procenila Uprava za sport i omladinu da je potrebno za rekonstrukciju. 

  • Kosta

    11.06.2024 18:30
    Dai ste skoro bili na bazenu na Spensu, džaba rekonstrukcije kad se sve raspada, bukvalno smrdi sve na fekalije.
  • Dejan

    11.06.2024 17:33
    Ns
    Jel neko broji koliko puta je rekonstruisan ovaj bazen ? Mogli su napraviti 3 nova ! Al bolje ovako,zamazi,uradi fuserajski i prikazi papiroloski da je sve novo ! A behaton koji sljapka u centru, Apolo centar koji prokisnjava i prazan je, spems da i ne pominjem, zakorovljen most Slobode,svega sto se dotakla srbijanska graCka vlast, to izgleda sami i znate kako !!!
  • Ako

    11.06.2024 17:11
    Ide po planu
    Mora se znati tačan datum

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.