Ostali bez nagradnog letovanja

Kikinđani Mirko Sivčev i Kristijan Iličin od Turističke agencije "Grand turs" iz Novog Sada još uvek nisu dobili nagradno letovanje u Grčkoj, iako su obojica još u maju izvukli putovanja na tomboli koju je ta agencija organizovala u Kikindi.
Kikinđani Mirko Sivčev i Kristijan Iličin od Turističke agencije "Grand turs" iz Novog Sada još uvek nisu dobili nagradno letovanje u Grčkoj, iako su obojica još u maju izvukli putovanja na tomboli koju je ta agencija organizovala u Kikindi.

Oni tvrde da ne samo što nisu otišli na letovanje, već nisu dobili ni vaučere koji im garantuju da će otići na more.

U agenciji navode da su im vaučeri poslati autobusom za Kikindu, ali da ih mladići nisu preuzeli na stanici. Direktor "Grand tursa" Petar Knežević kaže za Blic da mu nije jasno zbog čega momci pokušavaju da naruše ugled njegove turističke agencije, navodeći da su nagrađeni trebali da otputuju 10. juna, ali se nisu javili agenciji.

Vlasnik kikindskog kluba "Pacija" Bojan Arnuš je rekao listu da je on sam, kao gazda kafića gde se održala tombola "Grand tursa", više puta telefonom zvao agenciju raspitujući se za letovanje za Sivčeva i Iličina. Tvrdi i da je pronašao konduktera autobusa koji je navodno prevezao vaučere u Kikindu i navodi da je on posvedočio da nikakve pošiljke nije bilo.

  • Marija-NS

    17.08.2012 20:52
    Ne znam da li gosp.Knezević "nije obavešten",ali agencija Grand turs sama ruši svoj ugled ovakvim ponašanjem, a ja lično zelim da ga pitam, kao neko ko je preko njegove agencije letovao, prosle i ove godine, kako moze da naplati hotelski smestaj u Paraliji, a kad stignete tamo, oni vas smeste u skrnavu "vilu NIŠEL", I svima serviraju istu priču, ..."zbog ekonomske krize, hotel nije dovoljno popunjen pa vas saljemo u vilu nišel ,a za uzvrat ce te dobiti dorucak i večeru plaćene..." uzas, koje prevare i lazi.Da li gospodin Knezevic misli da smo mi svi ovce za sisanje.......
  • 17.08.2012 07:51
    A sto agencija vaucer nije poslala GOLUBOM PISMONOSOM

    verovatno bi tada momci dobili vaucer
    zar se nije nekada tako slalo obavestenje

    ili su putem goluba i poslali, ali posto golub dolazi u Vojvodinu
    verovatno ga ne neki gladni vojvodjanin cvoknu kako bi dopunio obrok
  • cile

    16.08.2012 19:38
    najgora moguca agencija , prosle godine , grupa koja je isla da zakintos nije imala ni vodica, tj. imala je , ali samo u putu, a tamo su bili prepusteni sami sebi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti