Predizborno gradilište odnelo novac za popravke puteva

Na održavanje saobraćajnica u Novom Sadu od početka godine potrošeno je rekordnih 1,3 milijardi dinara, čak 350 miliona više nego što je predvideo gradski budžet.
Na održavanje saobraćajnica u Novom Sadu od početka godine potrošeno je rekordnih 1,3 milijardi dinara, čak 350 miliona više nego što je predvideo gradski budžet.

S obzirom na to da je kasa potpuno prazna, svi radovi na putevima su obustavljeni dok se ne održi sednica Skupštine grada i usvoji rebalans budžeta.

Aktuelni direktor Zavoda za izgradnju grada Vladimir Jelić ukazao je da je unapred potrošeno 350 miliona dinara, zbog čega su putari morali da obustave sve aktivnosti, jer izvođači radova dobijaju posao upravo od ZIG-a.

U Gradskoj kući nisu imali komentar u vezi sa obustavljanjem radova putara, kao ni potrošnjom budžetskih sredstava u vreme predizborne kampanje.

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''Bez novca za krpljenje rupa''.

  • Mrčo

    30.08.2012 08:48
    kako to rade drugi?
    Biće da se mlađani direktor malo preračunao pa sad to još i oplođuje.
    Biće da je lako tuđe novce trošiti, a reško sopstvene zaraditi.
    Nego ti mlađani direktore pokušaj stupiti u kontakt sa direktorom ZIG-a (ili direkcije) u Zrenjaninu pa upitaj kolegu kako oni posle izbora dođoše do novaca pa tek sada asfaltiraju one ulice tamo po Bagljašu i drugim delovima grada.
    U međuvremenu saopšti bednoj raji kakav fijasko si ostavio u Toplani, koliki je bio Saldo na računu kad si došao, a koliki kad si otišao.
  • volks

    30.08.2012 05:29
    centar
    A šta da se kaže za Skerlićevu ulicu koja je u samom centru grada?!
  • MILE

    30.08.2012 03:59
    Pa Jelicu, docices i ti na red ako Vucic i Dacic budu hteli nase glasove i na sledecim izborima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.