Štrajk u "Novitetu" ako Đurić ne ispuni obećanje

Radnici novosadskog "Noviteta" najavili su štrajk za ponedeljak, ukoliko im vlasnik firme Dragan Đurić ponovo do petka ne isplati jednu od tri zaostale mesečne zarade.

Radnici novosadskog "Noviteta" najavili su štrajk za ponedeljak, ukoliko im vlasnik firme Dragan Đurić ponovo do petka ne isplati jednu od tri zaostale mesečne zarade.

Kako za 021 kaže predsednica sindikata "Solidarnost" Gordana Kojić, Đurić je već nekoliko puta pogazio slična obećanja, zbog čega je razumljivo da mu zaposleni ne veruju na reč.

"On jeste prihvatio protokol da radnike isplati do petka, ali Đurić je poznat da sve lako prihvata, a malo teže ispunjava", navodi Kojićeva.

Đurić radnicima "Noviteta" duguje tri plate, kao i doprinose za zdravstveno osiguranje, dok im je, nakon natezanja, u utorak isplatio dugovanja za putne troškove. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • Jo

    24.01.2013 09:48
    Druže ćopo
    A šta ako ne ispuni obećanje kao dosad.Dajte otkaz e već jednom i nek mu firma propadne.Vi sindikalci i samoupravljači i držite takve kao djura taksista na površini vode.Vi mu ne date da potone sedeći bez para mesecima.Pustite da propadne a onda ako imate petlju oranizujte se skupite pare i kupite firmu pa se pokažite koliko znate i šta umete.lako je biti samoupravljač " sve znam kako i šta ali da ja ne nemam odgovornost nizašta ".Sve dok budete sedeli po propalim firmama,slušali te sindikalne vodje i čekali da vam neki djura udeli milostinju nema vam budućnosti.I jedan prijateljski savet.Nemojte nasedati na priče tih sindikalaca.da su sposobni ko što pričaju davno bi imali svoju firmu i zaradjivali za život sa svojih 10 prstiju a ne od članarine vas jadnika
  • već

    24.01.2013 08:11
    viđeno
    A kad je Đurić govorio istinu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.