U junu uklanjanje barži

Barže sa Keja konačno bi trebalo da budu uklonjene u drugoj polovini juna.
Barže sa Keja konačno bi trebalo da budu uklonjene u drugoj polovini juna.

Prema rečima pomoćnika direktora za tehničke poslove Zavoda za izgradnju grada, Đorđa Kuljančića, taj posao će najverovatnije pripasti firmi "Mostogradnja" čija je ponuda za sada najpovoljnija. On dodaje da je preostalo samo da se formalno završi tender, potpiše ugovor sa izvođačem radova, i posao može da počne.

Inače, u sklopu rekonstrukcije Keja, renovirana su stepeništa koja vode na donji nivo šetališta. Preko stepenica kod Luke "Novi Sad" postavljene su dodatne stepenice sa gelenderima za pristan, kako bi se omogućilo bezbednije iskrcavanje turista.

  • ajojjjjjjjjjjjjjjj

    29.05.2010 19:49
    a bas lepo se svo smece zadrzavalo duz obale Dunava gde je barza, zar da ostadosmo bez flasa,kojekakvih panjeva, a tam se pocelo stvarati- kao u Holndiji veca obala prema sredeni naseg lepog Dunava
  • buon

    29.05.2010 12:27
    Neeeeeeeeee. Pa to je jedno od obelezja Novog Sada, nemojte molim vas! Ovo ce preliti casu, bio sam besan kada ste nakon 256 godina sklonili deponiju prema Rodicu, a sada i OVO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti