Veče ženskog preduzetništva u Radio kafeu 18. februara

Predavanja o ženskom preduzetništvu na kojima će govoriti Violeta Đerković, Goran Edi Tadić i Tamara Gerić održaće se u četvrtak 18. februara u organizaciji Fondacije 021 i Erste banke.

"Ništa ne ubija lošu kompaniju brže od dobrog marketinga", ova rečenica govori o tome da je neophodna pretpostavka za razvoj biznisa kvalitet proizvoda. Ova rečenica, ipak, pre svega govori o moći marketinga, bez kojeg vam kvalitet proizvoda neće biti dovoljan da se probijete na tržištu.

O značaju marketinga za razvoj  biznisa uopšte, o tome kako da svoj marketinški budžet optimalno iskoristite i da ne bacite nijedan dragoceni dinar na nešto što neće čuti oni koji zaista treba da čuju vašu poruku, o pravilima jasnog formulisanja vaše oglasne poruke, o ovim i drugim malim tajnama profesije govoriće u okviru zajedničke prezentacijie Violeta Đerković koja je i sama privatna preduzetnica od 2000. godine i vlasnica Link Advertising-a iz Novog Sada i Goran Edi Tadić, diplomirani industrijski dizajner, nekadašnji art direktor kompanije Leo Burnett Srbija, danas suvlasnik kompanije Brand Master iz Beograda.

ESTAR szr je kompanija osnovana 2003. godine u Novom Sadu sa prvobitnom idejom da proizvodi kozmetičke preparate za kućnu negu po principu Banja u domu. Jedna od njenih osnivačica i glavna alhemičarka, Tamara Gerić će sa prisutnima podeliti svoja dragocena iskustva u preduzetničkim vodama, sa svim usponima i padovima koje ono sa sobom nosi.

 Počinje u 18 časova.

Autor: 021.rs

  • Preduzetnica

    17.02.2016 20:14
    Ne razumem kakve veze ima naziv događaja "Veče ženskog preduzetništva" sa marketingom!
    Pozivam uredništvo radija 021 da smogne snage i da na reklamiranu prigodu (meni ceo tekst liči na plaćen tekst koji promoviše onoga ko plaća reklame na portalu), pozove PREDUZETNICE, žene koje već godinama žive od svoga rada, da kažu šta imaju na gorenavedenu temu. Marketing koji se spomnje u tekstu je nula bodova u uslovima u kojima se posluje u Srbiji.
    Hoćete da čujete kako žive žene preduzetnice u zemlji nebeskog naroda? Pogledajte po fejsbucima stranice tipa " mame preduzetnice" (čiji sam ja član ali ne i admin) , "mame na FB" ili bilo koju sličnu.
    Ukoliko želite moje mišljenje o položaju žena preduzetnica, možete me kontaktirati na marina@mylogic.co.rs ( molim da se moja adresa ne objavi javno), ja sam preduzetnica, programer i majka troje dece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".