Tribina "Tajna američke svetske dominacije" u ponedeljak u KCNS

Tribina "Tajna američke svetske dominacije" održaće se u ponedeljak, 23. maja na Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada.

Predavač će biti istoričar i analitičar Milovan Balaban.

Tribina će početi u 18 časova.

  • Veliki Radojica

    22.05.2016 13:32
    Ako nada mnom već neko mora da dominira, neka taj neko barem bude bogat.
  • Nervirach

    22.05.2016 09:43
    A ruska? Ovde je povika na vuka. Bivse republike su trebale svaka posebno biti primljene u EU sem jedne kojoj se nije dopalo. Zabiravili? Do devedesetih nije bilo ni r od rusije na ovim prostorima. Imali smo za primer Madzarsku i Rumunuju kao primer sta je rusija. Od ratova rusi samo sto ne iskacu iz frizidera. Price da su jedni bolji od drugih mozete prodavati klincima i patriJotama koji su bili izolovani po brdima. Od svih opcija koji su bike za NIS sam znao da ce biti ruski jer je crnogorski libi u to vreme bio jak u Novom Sadu. Da li znate da srpske nafte po Vojvodini skoro da nema? Otislo. Da li znate da ce ruska termoelektrana raditi na srpski ugalj Dunavac? Prodavace vam energiju od vase sirovine. O tome cute.
  • /

    21.05.2016 21:55
    /
    ziv je fajgelj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".