Veliki joga performans na Tvrđavi 16. jula

Međunarodni veliki joga performans održaće se 16. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u 18 časova.

Okupljanje je u 17.30 na platou kod sata.

Joga performans će se ove godine sprovesti pod sloganom: Čini dobro - nagradi sebe, a domaćin ispred Joga saveza Srbije biće sertifikovana instruktorka joge Mirjana Rada, sa višegodišnjim iskustvom iz Joga centra Mirjana.

Manifestacija na Petrovaradinskoj tvrđavi okupiće joga praktičare iz preko 40 gradova Srbije i mnogih zemalja Evrope. Očekuje se preko 200 učesnika i ljubitelja joge.

Jogini će održati kratak joga serijal pod nazivom "Pozdrav Suncu", a revijalni sastav prikazati, ART JOGA SIMILIRIS stil joge. Na kraju performansa učesnici će formirati veliko srce, čiju će poruku ljubavi nameniti Novom Sadu, Srbiji i regionu.
Za učesnike će biti priređen i Koncert Indijske muzike, KIRTAN GRUPE SAMADHI u sali Sinagoge, isti dan, sa početkom u 20h. Ulaz je besplatan.

Performans ima za cilj i promovisanje Besplatnih joga časova koji se održavaju na Štrandu, a sve bliže informacije, mogu se dobiti putem sajta: www.jcmnovisad.rs. ili direktno od Mirjane Radak putem telefona: 065/209-36-72.

Teme

joga
  • Branislav

    14.07.2016 22:50
    Blejaci koji gledaju u sunce..svasta..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič