VIDEO: Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić otvaraju Novosadsko muzičko leto

Novosadsko muzičko leto biće otvoreno danas, 29. jula, koncertom Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića.
Vlatko Stefanovski jedan je od osnivača čuvene grupe "Leb i sol" sa kojom je objavio 14 albuma, a od sredine 90-ih godina razvija vrlo uspešnu samostalnu karijeru. Ovaj istaknuti muzičar poznat je širom sveta po jedinstvenom tonu i tehnici sviranja. 
 
Miroslav Tadić je vrsni gitarista, kompozitor, aranžer i jedan od naših najpriznatijih umetnika u svetu. Ovog umetnika klasične i električne gitare urednici uglednog časopisa "Guitar Player Magazine" uvrstili su među 30 najoriginalnijih gitarista sveta 1997. godine. 
 
Oni ove godine slave 20 godina uspešne saradnje. 
 
Koncert u vrtu Srednjoškolskog doma (Nikolajevska 1 ) počinje u 21h. U slučaju lošeg vremena održaće se u Sinagogi.
 
Karte se mogu kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada, Katolička porta 2/2, radnim danima od 8 do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta. Cena ulaznice je 1.000  dinara. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič