Okrugli sto "Imaju li intelektualci budućnost?" 21. aprila u Matici srpskoj

Okrugli sto na temu "Imaju li intelektualci budućnost?" održaće se u petak, 21. aprila u Sali za sednice Matice srpske.
Učestvuju:
 
prof. dr Ljubiša Despotović, prof. emeritus  dr Slavko Gordić, prof. dr Dragan Stanić, Selimir Radulović, prof. dr Srđan Šljukić, mr Aleksandar Vranješ, dr Predrag Živković, prof. dr Slobodan Vladušić, prof. dr Jovan Popov, doc. dr Miloš Ković, dr Slobodan Reljić, dr Aleksandar Gajić, dr Jelena Marićević, i msr Nemanja Rajak.
 
Program će početi u 10 časova.
 
  • MARKO

    13.04.2017 17:10
    Propast
    Za njih nema zime. Vedre i oblače skoro vek. Naravno da će odgovor biti da je neizvesno ali da će budućnosti biti. Za njih, naravno.
  • G

    12.04.2017 19:08
    Baš zbog ovakvih kakvo je lice potpisano sa "kokan" Srbija se nikada neće izvući iz mulja. Što manje znate to ste više uvereni da znate sve i o svakome.
  • kokan

    12.04.2017 16:25
    auuuuuuu
    auuuu, pa ovde sve moj do mojega...bivšeg profesora..., pošto znam kakvi su i o čemu će besediti, toplo preporučuje izbegavanje matice srpske u većem radijusu...biće kontaminatozno zračenje s tog mesta (kao i uvek)...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič