Muzika Johana Sebastijana Baha na istorijskim instrumentima u ponedeljak u Sinagogi

Koncert "Muzika Johana Sebastijana Baha na istorijskim instrumentima" održaće se u ponedeljak, 29. januara u Sinagogi.
Muzika Johana Sebastijana Baha na istorijskim instrumentima u ponedeljak u Sinagogi
Foto: Pixabay
Izvešće se dela kao što su "Peti Brandenburški koncert u D-duru", "Koncert za čembalo u A-duru", "Koncert za violinu u A-molu". 
 
Na koncertu će učestvovati ansambl "New Trinity Baroque", dok će solisti biti Katarina Đorđević na baroknoj violini, Karolina Beter na traverzo flauti i Dušan Toroman koji će svirati čembalo i orgulje.
 
Koncert počinje u 20 časova, a ulaznice se mogu kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada po ceni od 500 dinara.
  • /

    28.01.2018 16:01
    /
    Slusaj onda preko youtubea posto jos nema muzike po busevima

    Ima u sinagogi i besplatnih koncerata koji su garant bolji od ovoga.

    Nedavno je bio pristojan koncert simfonije akademije.bilo je i grejanje
  • Tetka iz Kanade

    27.01.2018 22:59
    Kila Mesa
    Mnogo mi to 500 dinara da dam. Mogao bih kilu mesa kupiti i razvlačiti tu kilu nedelju dana da kuvam nešto, a ovako ako dam za taj koncerat bljutav ručak će mi biti cele nedelje i ogavan život kada jedem takve splačine.
    Ne bi li trebala država omogućiti ljduima besplatan ulaz na takve kulturne manifestacije nego kupuje MIG_ove potpomažući rusku mafiju i finasira srpsku najskuplju reč "Kosovo". Prebiram odmeravam svaki dinar kako ću potrošiti i nemam tih 500 dinara. Pitam se kolko od tih para bi otišlo u privatne džepove funkcionera tipa "tetka Vulin" i za jeftine pijanke srpskih kosovara sponzorisanu od strane Beograda Vojvodjasnkim parama. E ne idem!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič