VIDEO: Dečija predstava "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga" u subotu na Spensu

Predstava za decu pod nazivom "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga", biće izvedena u subotu, 27. oktobra u amfiteatru na Spensu.
O predstavi:
 
Članovi putujuće trupe "Tamo-Vamo", g-din Šef, g-đica Šik i g-din Štos, nailaze na svom putu na Čarobni kamen koji proverava koliko su ljudi pravi prijatelji, postavljajući razne zadatke pred njih. Ovo troje, svako sa svojim zadatkom, iako veruju da su su sjajni prijatelji, padaju na testu i bivaju kažnjeni usamljenošću. Shvataju svoje greške i kroz pesmu dolazi do pomirenja i ponovnog ujedinjenja. Izvode na brzinu jednu smešnu lutkarsku predstavu i osvajaju dečja srca.
 
Ovaj interaktivni mjuzikl pun emocija, dobre muzike i komičnih situacija podseća, kako male, tako i odrasle, na prave vrednosti prijateljstva i ljubavi prema bližnjem.
 
 
Početak predstave je u 11 časova, a ulaz je slobodan.
 
Predstavu organizuju Radio 021 i Kreativni studio "Čarolija".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič