Tumačenje izložbe "Percepcije. Žena po meri društva?" danas u GMS

Stručno tumačenje izložbe "Percepcije. Žena po meri društva?" održaće se danas, 28. decembra, u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1.
Galerija Matice srpske i British Council izložbom "Percepcije. Žena po meri društva?" predstavljaju na jednom mestu umetničko nasleđe Srbije i Velike Britanije. 
 
Na stručnom tumačenju Jelene Ognjanović, kustoskinje i autorke izložbe, publika će imati priliku da čuje kako se putem umetnosti može razgovarati o položaju žena i posebno umetnica u društvu nekada i sada, kako društvo vidi ženu i da li rodna ravnopravnost postoji u praksi.
 
Program će početi u 18 časova, a ulaz je slobodan.
 
Postavka "Percepcije. Žena po meri društva?" može se pogledati u GMS do 6. januara 2019.
  • Strucnjak

    28.12.2018 12:00
    Evo protumačiću ja za one koji nažalost neće stići na stručno tumačenje.
    Ukratko, položaj žena je nikakav, ravnopravnost ne postoji, povinujte se ovom svetskom subverzivnom političkom pokretu ili ste rasisti prema ženama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič