Damir Out Loud u četvrtak u CK13

Koncert muzičkog sastava Damir Out Loud održaće se u četvrtak, 24. januara u Omladinskom centru CK13.
Internacionalni sastav Damir Out Loud održaće pretpromociju albuma "Earworm!". 
 
Damir Out Loud je projekat kompozitora i muzičara Damira Bačikina. Poreklom iz Zrenjanina, Damir već duže vreme radi i stvara u Berlinu. Trubu je počeo profesionalno da svira 2001. godine u orkestru opere Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Kao “DAAD” stipendista diplomirao je trubu na visokoj školi za muziku "Hanns Eisler" u Berlinu, gde je potom nastavio da radi. 
 
U okviru Damir Out Loud stvara muziku koja sublimira uticaje savremene evropske i američke muzike, kao i savremenog i tradicinalnog džeza. Ovaj sastav je osvojio nagradu Senata grada Berlina "Studio preis" i snimio i producirao prvi studijski album "Graduation day", koji je odmah po objavljivanju dobio odlične kritike, kako u Nemačkoj tako i u Srbiji, uz jedinstvenu ocenu da je reč o neočekivano zrelom i kompleksnom projektu u kojem Bačikin kao autor spaja svoju strast prema džezu i iskustvo u klasičnoj muzici u jedinstvenu ekspresiju koja izmiče žanrovima i epohama.
 
 Karte za ovaj koncert će koštati 300 dinara, a počinje u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič