Kviz "Mladi pitaju" u petak u Galeriji Matice srpske

Kviz "Mladi pitaju" održaće se u petak, 1. marta u Galeriji Matice srpske.
Kviz se održava u okviru izložbe "Mladi biraju", čiji su autori novosadski srednjoškolci.
 
Ovom prilikom će mladi kustosi izložbe, učenici gimnazija "Isidora Sekulić" i "Jovan Jovanović Zmaj", srednje škole za dizajn "Bogdan Šuput" i srednje ekonomske škole "Svetozar Miletić" – Miloš Broćeta, Maksim Vojvodić, Arijana Davidović, Lola Kostić, Marija Murgaški, Teodora Nikodijević, Ivana Nikolić, Sofija Petrović, Andrea Poljak, Milica Stevanović i Anica Čerevicki – proveriti vaše znanje i poznavanje izložbe "Mladi biraju". 
 
Pre početka kviza održaće se kustosko vođenje kroz izložbu kako bi publika imala priliku da čuje nešto više o temama i umetničkim delima koje su mladi odabrali, a novostečena saznanja će im biti potrebna prilikom odgovaranja na pitanja u kvizu. 
 
Nakon kratkog obilaska izložbe posetioci će, podeljeni u ekipe, proveriti svoje znanje, a članovi ekipe sa najviše poena dobiće mali poklon.
 
Kako biste učestvovali u kvizu trebate da okupite ekipu od najviše pet ljudi, da smislite naziv za svoju ekipu i prijavite se do 1. marta do 12.00 sati na fejsbuk stranici Galerije. Za prijavu ekipa i sve dodatne informacije možete se obratiti Miroslavi Žarkov na brojeve telefona 060 3933 422 i 021 4899 017.
 
Takođe, tokom večeri svi posetioci moći će da uživaju i u Opens zoni gde ih očekuje tim omladinskog kluba Opens sa različitim igrama. 
 
Program će početi u 18 časova.
 
Izložbu "Mladi biraju" možete pogledati do 24. marta. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič