I ove subote koncert klasične muzike za bebe u Galeriji Matice srpske

Najmlađi Novosađani i ove subote moći će da uživaju u klasičnoj muzici koju će, specijalno za njih, izvoditi muzičari Beogradske filharmonije u Galeriji Matice srpske.
I ove subote koncert klasične muzike za bebe u Galeriji Matice srpske
Foto: 021.rs
Koncerti klasične muzike za bebe tradicionalno se svakog meseca održavaju u Galeriji Matice srpske, u sklopu projekta "Odrastanje uz umetnost", a kako bi mališani ostvarili prve susrete sa ovom umetnošću, iskusili nove zvuke, igrali i zabavili se na drugačiji način. 
 
Koncerti se realizuju u saradnji sa Beogradskom filharmonijom i Muzičkom omladinom Novog Sada, a uz podršku Telenor fondacije.
 
Bebe će u dva termina - od 11 i od 12:30h, uživati u nastupu klarinetiste Mihajla Samorana i pijanistkinje Ivane Pavlović, u trajanju od po pola sata.
 
Svaka beba u poseti koncertima dobiće na poklon radosnicu u kojoj će roditelji moći da zabeleže i prve uspomene iz Galerije, a nakon koncerta, mališani će imati priliku za igru u vidu ostavljanja otisaka u boji na platnu ili fotografisanja ispred panoa.
 
Interesovanje je veliko za ove koncerte, a oba termina za ovu subotu već su popunjena. Ukoliko želite da se prijavite i povedete svoju bebu u novu avanturu u pratnji klasične muzike, pratite Fejsbuk stranicu Galerije Matice srpske ili zvaničan sajt ustanove za više detalja o budućim prijavama.
  • Viki

    04.03.2020 16:28
    Stav
    Moje mišljenje je da tako male bebe treba da slušaju muziku u svojoj kući ili na otvorenom prostoru. Ima vremena za uživanje u koncertnoj dvorani... mala deca treba da su u šetnji, sa roditeljima, da se igraju, da slušaju priče i prelistavaju slikovnice... uz odabranu muziku... sta ce u zatvorenom prostoru sa gomilom druge male dece...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič