Nastavlja se "Leto na Trgu galerija", u četvrtak filmsko veče

Manifestaciji "Leto na Trgu galerija" je ponovo omogućeno da svoj program nastavi 27. avgusta, nakon što je bila odložena zbog pogoršanja zdravstvene situacije u zemlji.
"Leto na Trgu galerija" za vreme leta organizuju tri muzejske institucije na Trgu galerija - Spomen zbirka Pavla Beljanskog, Galerija Matice srpske i Galerija likovne umetnosti poklon zbirka Rajka Mamuzića.
 
Na ovogodišnjoj manifestaciji posetioci će moći da prisustvuju koncertima, predavanjima, projekcijama i drugim vidovima prezentovanja kultura različitih zemalja.
 
Uz besplatan ulaz, publika ponovo može da uživa u vrtovima tri muzeja.

 

Program počinje u četvrtak 3. septembra od 21 čas kada će Kolegijum Hungarikum i Spomen-zbirka Pavla Beljanskog prirediti posetiocima filmsko veče.
  • marta

    03.09.2020 11:11
    Prikazuje se animirani film "Ruben Brandt, kolekcionar" reditelja Milorada Krstića!!!
  • Komšinica

    01.09.2020 16:27
    Lepa vest
    Konačno nešto što nije za " navijače"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič