Stand up Srđana Olmana "Šta nas je snašlo?" 1. aprila u Areni Cineplex

Stand up nastup Srđana Olmana "Šta nas je snašlo?" održaće se u četvrtak, 1. aprila u najvećoj sali bioskopa Arena Cineplex, a karte su već u prodaji.
U pitanju je još jedna novina koju ovaj bioskop donosi u jubilarnoj, desetoj godini rada.
 
Svetski dan šale, 1. april, idealna je prilika da se dobro nasmejete i opustite uz novi šou koji je pripremio nosilac titule "Najbolji komičar Srbije" iz 2014. godine, Srđan Olman. Nakon što je sa svojim "one man" nastupom "Severno ledeni humor" obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi šou "Pravda za Olmana" koji govori o društveno-ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno pomenutim problemima tokom Srđanovog detinjstva. 
 
Iako je mislio da treći šou neće pisati narednih godinu dana, korona virus poremetio mu je planove i naterao ga da napiše i svoj treći nastup "Šta nas je snašlo?". Olman kaže da je nastao za rekordna dva meseca, što je samo pokazatelj koliko je frustracije u njemu izazvala novonastala situacija u kojoj je, osim društvenog života, dobrim delom izgubio mogućnost i pravo na rad.
 
O najaktuelnijoj temi, ali na potpuno drugačiji način i iz drugog ugla imaćete priliku da čujete od Olmana lično 1. aprila. 
 
Šou će početi u 19 časova.
 
Ulaznice po ceni od 800 dinara u prodaji su na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič