Škola partnerskih odnosa: Ljubav preko žice danas u Kulturnom centru LAB

Treća po redu radionica na temu "Online dating" sa osvrtom na izazove i rizike održaće se danas, 22. septembra u Kulturnom centru LAB.
Učešće na radionici je besplatno, a počinje u 18 časova.
 
Ova škola koju organizuje Sos Ženski centar zamišljena je kao ciklus radionica i namenjena je mladima oba pola, uzrasta od 18 do 30 godina.
 
Cilj škole je povećati znanje i veštine mladih za rast i razvoj u partnerskim vezama, aktivno učešće u kvalitetnim vezama, uočavanje važnosti kreiranja kvalitetnih partnerskih odnosa i prepoznavanje segmenata koji tome doprinose, izlazak iz štetnih veza i pravovremeno prepoznavanje signala nasilja u vezima. 
 
"Kroz ovu školu bavimo se kulturom nenasilja, asertivnošću, afektivnim vezivanjem i emotivnom pismenošću na interaktivan način", navode u SOS Ženskom centru.
 
Više o događaju saznajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič