Killo Killo Banda i Deep Steady u petak u Fabrici

Novosadski sastavi Killo Killo Banda i Deep Steady nastupiće u petak, 12. novembra, u SKCNS Fabrika.

Studentski kulturni centar Novi Sad objavio je novi album "Killo Killo Bande" pod nazivom "Pobeda je biti čovek". 

Ovo je četvrti studijski album benda i čini ga 11 novih pesama, kao i jedan remix, a na fizičkom izdanju objavljena su i dva singla kao bonus pesme: "Nema me" i "Vinska pesma".

"Banda je u osnovi ostala dosledna sebi i originalnoj, istinskoj energiji kojom ovaj sastav prirodno zrači već dugi niz godina. Pesme su žanrovski raznovrsne, te kao i na prethodnim albumima pored najprisutnijeg reggae-a, možemo čuti i afro-funk, rock-steady, dub pa i hip-hop. U tekstovima se bavimo životnim temama, često na, prepoznatljiv, duhovit i samokritičan nacin, a sazrevanju našeg sastava svedoči i sve snažnija poetika koja stimuliše slušaoca na introspekciju i lični razvoj, sa ultimativnom altruističkom porukom", kaže frontmen benda Voja Malešev.
 
"Deep Steady" je ska/džez bend koji svira jedinstvenu verziju old school instrumentalne muzike začinjenu groovy ritmovima i kreativnom improvizacijom.
 
SKC Novi Sad objavio je prvi i do sada jedini album benda "Deep Steady", u avgustu 2018. godine.
 
Vrata Fabrike otvaraju se u 18 časova, a koncert će početi u 18:45 časova i trajati do 21:45.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".