Koncert grupe "Gerecki" danas u CK13

Koncert grupe "Gerecki" održaće se danas, 25. decembra u Omladinskom centru CK13, (Vojvode Bojovića 13).

"Gerecki" je rok bend iz Novog Sada čija je muzika prožeta brojnim zvucima iz prošlosti, mahom iz sedamdesetih godina, elementima ublažene psihodelije i popa, iznetih na savremeni način.

Iza sebe imaju jedan album, "Gerecki", tako da će najavljeni koncert ujedno biti i njegova promocija.

"Želimo da naša muzika dotakne druge kao što to nama čini muzika koja nas je inspirisala kada smo pravili ovaj album. Ako vam ovaj album ulepša svakodnevicu smatraćemo to velikim uspehom", poručuju iz benda "Gerecki".
 
Bend čine Dimitrije Jakovljević (vokal, električna gitara, klavijature), Ozren Lazić (bubnjevi, perkusije), Nenad Pantović (električna gitara, prateći vokal) i Marko Mojović (električni bas, prateći vokal).
 
Cena ulaznice je 300 dinara. Kovid propusnice su obavezne.
 
Koncert počinje u 21 čas.
  • Legija nepromočivih

    25.12.2021 10:47
    Škrombije
    Fircik i Gerecki, ili samo Gerecki?

    Pahek wants to know...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič