Razmena knjiga na engleskom jeziku, svirka i dečiji kreativni kutak u subotu u Američkom kutku

Razmena knjiga na engleskom jeziku, svirka i dečiji kreativni kutak biće organizovani u subotu, 20. maja u Američkom kutku, na Keju žrtava racije 2b.
Razmena knjiga na engleskom jeziku, svirka i dečiji kreativni kutak u subotu u Američkom kutku
Foto: Pixabay
Prva razmena knjiga na engleskom jeziku, a u saradnji sa organizacijom Prerazmišljavanje i Novosadskom razmenom knjiga, održaće se od 17 do 20 časova.
Svi zainteresovani učesnici i učesnice treba da donesu svoje knjige na engleskom jeziku koje bi želeli da poklone. U zavisnosti koliko je knjiga atraktivna i očuvana, učesnik/ca dobija određen broj kupona. Kuponima se onda mogu "kupiti" knjige iz baze knjiga Prerazmišljavanja i Američkog kutka. Takođe, posetioci će moći direktno da razmene literaturu jedni sa drugima, u tom slučaju kuponi nisu potrebni.
Cilj je da svaka knjiga pronađe svog čitaoca ili čitateljku pa u Američkom kutku mole sve učesnike/ce da donesu knjige za koje smatraju da će i ostali biti zainteresovani. U obzir dolaze i knjige za decu i mlade, stručna literatura i beletristika.
 
Važna napomena - udžbenike za školu se ne primaju.
 
Atmosferu će upotpuniti živa bluz svirka i kreativni kutak za decu, a posetioci će moći da se informišu o besplatnom učlanjenju u Kutak i svim benefitima koje članstvo nosi.
 
Zainteresovani/e mogu najaviti svoj dolazak OVDE

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič