U Američkom kutku u ponedeljak i utorak o mogućnostima za studiranje u SAD

U Američkom kutku će se u ponedeljak i utorak, 25. i 26. marta, od 17 časova, govoriti o mogućnostima za studiranje u Americi.
Gosti Američkog kutka biće savetnici iz Međunarodnog akademskog centra (IACBG, EducationUSA Srbija) koji će održati prezentaciju o prijavljivanju na studije i odgovarati na pitanja o studiranju u SAD.
 
Ovo će biti prilika da porazgovarate sa stručnjacima koji imaju preko 20 godina iskustva u ovoj oblasti i više hiljada zadovoljnih studenata koji su uspeli da se upišu na američke univerzitete, a većina njih i obezbedi stipendije za odabrane studije. 

Prezentacija je namenjena srednjoškolcima, studentima, roditeljima, kao i zainteresovanim nastavnicima koji takođe mogu dobiti aktuelne i pravovremene informacije o mogućnostima obrazovanja u SAD.

U ponedeljak, 25. marta, zainteresovani će moći da saznaju nešto više o upisu na osnovne studije, tačnije na koledže i univerzitete u Americi koji se upuisuju nakon srednje škole. Kako pronaći koledž, prijaviti se za najbolje opcije i tražiti sportske i akademske stipendije, samo su neke od mnogobrojnih tema koje će biti obuhvaćene.
 
U utorak, 26. marta, fokus će biti na postdiplomskim studijama, master i doktorskim studijskim programima u Americi kao i mogućnostima za dobijanje stipendije.
 
Na obe prezentacije pričaće se o motivacionim pismima, pretraživanju i prijavljivanju na različite studijske programe, pismima preporuke i svemu što đake i studente interesuje o nastavku obrazovanja u Americi.
 
Prezentacije i razgovori sa zainteresovanima su besplatni, a prijave su obavezne OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič