Francuzi bolji posle produžetaka

Košarkaška reprezentacija Srbije po prvi put je izgubila na Evropskom prvenstvu, i to od Francuske sa 97:96.

Košarkaška reprezentacija Srbije po prvi put je izgubila na Evropskom prvenstvu, i to od Francuske sa 97:96.

Francuzi su pobedili posle produžetka sa samo jednim košem razlike (25:24, 16:19, 23:19, 16:18, 16:17).

U produžetak takmičenja košarkaši Srbije nose dva boda, a igraće sa domaćinom Litvanijom, braniocem titule Španijom i Turskom. Prva utakmica se igra sa Turskom, u sredu u 17h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Nakon pobede nad Bajernom, Zvezda u Top 16

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u Top 16 fazu Evrolige, pošto su večeras u Beogradu pobedili Bajern iz Minhena sa 85:76 (31:20, 13:20, 12:25, 29:11), u 10. kolu Grupe A, poslednjem u prvoj fazi takmičenja.

EP u košarci ponovo u četiri zemlje

Evropsko prvenstvo za košarkaše održaće se 2017. godine u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj, saopštila je danas Međunarodna košarkaška federacija (Fiba).

Nataša Kovačević odigrala meč u dresu Crvene zvezde

Nataša Kovačević tačno posle dve godine i dva meseca od teške saobraćajne nesreće zbog koje joj je amputiran deo leve noge ispod kolena, odigrala je zvaničan meč u dresu svoje Crvene zvezde, iz koje je i otišla u mađarski Đer, za koji je nastupajući i doživela tešku saobraćajnu nesreću.

Nagrađene suze malog navijača Partizana

Košarkaški klub Partizan nagradiće šestogodišnjeg navijača Vuka Miloradovića, koji je vrlo emotivno, u suzama, doživeo poraz crno-belih od Krke u sedmom kolu Jadranske lige.