EP: Rukometaši eliminisani u poslednjim sekundama

Rukometaši Srbije igrali su nerešeno 27:27 protiv Makedonije, što im nije bilo dovoljno za nastavak takmičenja na prvenstvu Evrope.
Izabranici Dejana Perića ostali su i bez plasmana na Olimpijske igre.
 
Srbiji je odgovarala samo pobeda, a Makedoniji sve osim poraza. Naša reprezentacija je deset sekundi pre kraja imala potreban rezultat, vođstvo od jednog gola, ali je rival uspeo, nekoliko sekundi pre kraja, da postigne pogodak.
 
Utakmica je od prvog do poslednjeg minuta bila neizvesna, a rešena je u poslednjem minutu. Prvo je Stanić odbranio, naši loše odreagovali u odbrani, a Stoilov izjednačio (26:26).
 
Srbija je imala napad, sa igračem manje, pa je Šešum igrao sa markerom umesto golmana, a onda je Đukić prelepim pogotkom kroz noge, svojim prvim na meču, zatresao mrežu. Usledio je tajm-aut na deset sekundi do kraja.
 
Makedonci su igrali sa šest igrača u polju bez golmana, Manaskov je dobio loptu na levom krilu i matirao Stanića koji je dobio utešnu nagradu za igrača utakmice.
 
Autor: Novosti/ foto: Uroš Hočevar (euro2016)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".