Bozoljac ispao u prvom kolu

Ilija Bozoljac završio je učešće na turniru u Njuportu već u prvom kolu.
Ilija Bozoljac završio je učešće na turniru u Njuportu već u prvom kolu.

On je na startu turnira u Sjedinjenim Državama, koji se igra na travi, poražen od Ravena Klasena iz Južnoafričke republike rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:5), 7:6 (7:0). Od starta meča obojica tenisera su bila sigurna na svojim servisima pa je u oba slučaja odlučivao taj brejk, u kojima srpski teniser nije imao dovoljno sreće.

Bozoljac je predstojećeg vikenda trebalo da se nađe u sastavu srpskog Dejvis kup tima u duelu četvrtfinala Svetske grupe, ali je zbog njegove odluke da se okuša na turniru u Njuportu, pozvan Marko Đoković.

  • Andro

    07.07.2010 10:19
    Super
    Odlično, ajd sad pravac Split! A Marko, u publiku (ili na plažu).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.