"Consecration" i "Father Of Serpents" u CK13

Bendovi "Consecration" i "Father Of Serpents" nastupiće danas, 14. novembra u Omladinskom centru CK13.
Bendovi "Consecration" i "Father Of Serpents" nastupiće u subotu, 14. novembra u Omladinskom centru CK13.

Jedan od najboljih live bendova na našim prostorima, Consecration, promovisaće novi, peti po redu, studijski album "Grob" u Crnoj Kući uz podršku sastava The Father Of Serpents. Osim albuma "Grob" koji je završni deo životne trilogije koju čine i "Cimet", "Univerzum zna" (Geenger Records, 2013), bend će svirati još uvek neobjavljene pesme, uz neizostavne hitove sa prva dva izdanja ("aux", ".avi") zahvaljujući kojima su i stekli zavidnu bazu fanova širom Evrope.

Beogradski sastav "The Father Of Serpents" prezentuju svoju viziju punokrvnog doom metala nedaleko od stila koji neguju bendovi kao što su Saturnus, My Dying Bride i Paradise Lost. Iako su nastali 2014. i predstavljaju relativno nov bend, grupa je sastavljena od muzičara koji su dugo na sceni i čine ga sadašnji i nekadašnji članovi brojnih bendova (The Hell, Tamerlan, Tibia, Scared, ex-Awaiting Fear, ex-Rain Delay, ex-Sacramental Blood, ex-Consecration, ex-Follower, ex-Kramp).

"The Father Of Serpents" objavili su pet pesama, jedan spot i lyric video. U Božidarcu promovišu samizdat EP i nastup im je ujedno i najava prvog dugosvirajućeg albuma koji je planiran za 2016. Nastupali su sa Attic u Beogradu, Fear Factory na Exit festivalu, a u Sofiji gostuju 10. oktobra na Autumn Souls Of Sofia festivalu.

Svirka će početi u 21:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti

Koncert Marte Šebešćen u Gradskoj kući

Koncertom Marte Šebešćen pod nazivom "Glas anđela - Stare božićne pesme evropskih naroda" počinje ciklus božićno-novogodišnjih koncerata u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada.

Danas koncert grupe ZAA

Kruševački ska/dub/punk/jazz bend ZAA održaće koncert danas, 20. novembra, u Kvoteru, u okviru promocije aktuelnog albuma "What About".