Besplatne karte u zamenu za stare ramove

Novosadsko pozorište/ Ujvideki Szinhaz, povodom svog rođendana, priprema izložbu fotografija predstava i glumaca koji su obeležili život ovog pozorišta.
Novosadsko pozorište/ Ujvideki Szinhaz, povodom svog  rođendana, priprema izložbu fotografija predstava i glumaca koji su obeležili život ovog pozorišta.

Tim povodom, pozivaju se svi zainteresovani da donesu svoje stare okvire u koje će biti stavljene ove fotografije. Ramovi se mogu doneti u ponedeljak i utorak, 16. i 17. januara, u hol ovog teatra.

Svi koji donesu okvir, jedan ili više njih, dobijaju besplatnu kartu za jednu od dve predstave: "Čarobnjak iz Oza" (16. ili 17. januara) i "Čovekovu tragediju" (19. i 21. januara).

  • Gledalac

    12.01.2012 17:16
    Sjajno, samo mi žao što nemam ramove ali ideja je sjajna!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti

Izložba "B. A. T." u Poklon zbirci Rajka Mamuzića

Izložba "B. A. T." biće otvorena u četvrtak, 10. decembra, u Galeriji likovne umetnosti poklon zbirka Rajka Mamuzića. Izložba "B. A. T." biće otvorena danas, 10. decembra, u Galeriji likovne umetnosti poklon zbirka Rajka Mamuzića.