Promocija knjige "Vetar je peto godišnje doba" večeras u Fabrici

Promocija knjige "Vetar je peto godišnje doba" Svetlane Zejak-Antić, u izdanju Studentskog kulturnog centra "Novi Sad", održaće se danas u "Fabrici", Bulevar despota Stefana 5.
Promocija knjige "Vetar je peto godišnje doba" Svetlane Zejak-Antić, u izdanju Studentskog kulturnog centra "Novi Sad", održaće se danas u "Fabrici", Bulevar despota Stefana 5.

U pitanju je jedno sasvim neavanturističko, lično i na čitaočevo raspoloženje osetljivo štivo. Trebalo je da bude ljutito, ali ta se ljutina negde usput izgubila i knjigom sada promiču, odlaze, pa se vraćaju, mnogi znani pustolovi i pisci, rame uz rame sa mnogim nepoznatim, ali dragim likovima.

Započeta kao niz crtica - o deci i odraslima, o selima i gradovima, o Robinzonima i pustim ostrvima, vetrovima, maslačcima i brezama, kestenju, vremeplovima i vremeplovcima - ova se knjiga u stvari uopšte ne završava, baš kao što ni vreme ne može da se zaustavi niti otpočne.

U razgovoru o knjizi učestvovaće psiholog i psihoterapeut Vladan Beara, doc. dr Violeta Zubanov "TIMS" Novi Sad, novinarka "Dnevnika" Ljubica Petrović i autorka Svetlana Zejak-Antić.

Promocija će početi u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti