Promocija strip albuma Metanoja u ponedeljak

Promocija strip albuma "Metanoja" održaće se u ponedeljak, 14. decembra od 20 časova u Omladinskom centru CK13.
Promocija strip albuma "Metanoja" održaće se u ponedeljak, 14. decembra od 20 časova u Omladinskom centru CK13.

Kultni stripovi "AstraLevel", "Omaž", "Vapaj izgubljene Anime" i "Pačvork Poglavlja", sakupljeni u strip albumu "Metanoja", nastavljaju svoj javni život.

Nakon burnih reakcija čitalaca i novog interesovanja za ovaj strip album, koji je svojim intenzivnim i neoubičajenim pristupom večnim temama i suštinskim pitanjima svakog ljudskog bića zaintrigirao publiku, bilo je neophodno da se turneja promocija produži i da ovaj put okupira prostor Crne kuće.

Autor strip albuma Vanja Urukalo Onirik kaže da je ovo jedinstvena prilika da se na promociji okupe ne samo ljubitelji stripa, već i svi oni koji vole pop kulturu, umetnost, maštu, spiritualnost, humor i psihologiju, jer se ovi stripovi na veoma otvoren i direktan način bave tim temama, oslanjajući se na duboke i iskrene emocije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti