Poslednje večeri Egzita Dejvid Geta i Martin Gariks

Poslednje večeri Egzita na glavnoj bini nastupiće Dejvid Geta i Martin Gariks.
Poslednje večeri Egzita Dejvid Geta i Martin Gariks
Foto: 021
Takođe, posetioci će uživati u nastupima Mahmuta Orhana, indi-rok zvezde Alis Merton i ZHU-a. 
 
Zatvaranje celokupnog festivala na Dance Areni obeležiće nastup Nine Kravic. Publiku još očekuju i setovi Tale of Us, Josepha Capriati-a, Kolsch i Dane Ruh. 
 
Bina Addiko Fusion ugostiće večeras britanski aktivistički rok kolektiv Asian Dub Foundation, ali i rep zvezde Krešu Bengalku i Vojka Vrućinu, poznatijeg kao Vojko V. 
 
Na No Sleep Novi Sad nastupiće rimski Goa klub, Red Axes, DJ Tennis i Giorgio Gigli. Explosive binu očekuje završnica uz sastave Asphyx i Grave Digger.
 
Ulaznice po ceni od 3.590 dinara mogu da se kupe u toku dana na svim prodajnim mestima Gigs Tix, dok će na kapijama ulaznica koštati 4.000 dinara.
 
Sinoć je na Petrovaradinskoj tvrđavi održana muzička konferencija "Youth Fair" na temu "Kako sistemski podržati razvoj domaće muzičke scene i plasirati talente na međunarodnu scenu". Ova konferencija označena je kao jedan od prvih koraka u zakonskoj regulaciji kreativnih industrija, koju je najavila savetnica predsednice Vlade Srbije za digitalne i kreativne industrije, film i turizam Ana Ilić. Na konferenciji su govorili i direktorka festivala "Lollapalooza" u Berlinu i bivša direktorka festivala "Sziget", Fužina Sep, odgovorni urednik programa Doma omladine Beograd Dragan Ambrozić i jedan od osnivača Exita i član borda Evropske festivalske asocijacije "Yourope" Ivan Milivojev. Moderatorka konferencije je bila urednica redakcije pop muzike Radio Beograda Katarina Epštajn.
 
Novo izdanje No Sleep festivala od jeseni u Beogradu
 
Ovogodišnji No Sleep festival održaće se na jesen u Beogradu. Ubrzo posle Exita biće objavljeni datumi, lokacija, ali i prvi izvođači uz niz drugih detalja za festival.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit