Solomun +1 uz "Tale of us" na EXIT-ovoj Dance areni

EXIT-ova Dance arena ovogodišnjom postavom donosi svoje najjače izdanje.
Nakon što je Carl Cox prvi objavio svoj povratak na jedan od najvećih svetskih rejvova na otvorenom, ubrzo su mu se pridružile i vodeće zvezde današnjice: Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht i brojni drugi. Ovu postavu kompletiraće današnji kralj Ibice i najpopularniji svetski muzičar poreklom sa ovih prostora, Mladen Solomun.
 
Popularni šef house scene stiže u svom čuvenom "+1" formatu uz istoimenu žurku sa kojom je osvojio fanove koji iz celog sveta dolaze da ga slušaju na Ibici. "Solomun +1" žurke u čuvenom klubu Pacha smatraju se trenutno najpopularnijim na španskom ostrvu, najvažnijoj svetskoj destinaciji za noćni provod, a format u kojem Mladen svake nedelje poziva jednog specijalnog gosta da sa njim nastupa celu noć pokazao se kao pun pogodak. Duh Ibice na EXIT će doneti uz pomoć dva gosta.
 
Na Petrovaradinskoj tvrđavi pridružiće mu se vodeći duo današnje techno i house scene Tale of Us, koji mu uvek gostuju u samoj završnici "Solomun +1" sezone, baš kao i on u finalu njihovog serijala "Afterlife" žurki, zbog čega su mnogi upravo ovaj "back2back" par proglasili za trenutno najtraženiji na svetu. Italijanski dvojac Karm i Mateo osvojio je klupsku scenu numerama kao što su "Another Earth", "Northern Star", "Monument" i druge.
 
Ovaj trio u subotu, 6. jula, nastupiće čak šest sati i to prvo zasebno, a potom i u zajedničkom, dvosatnom nastupu.
 
 
Petrovaradinsku tvrđavu na EXIT festivalu, od 4. do 7. jula, pohodiće neka od najaktuelnijih imena, ali i legende svetske muzičke scene, među kojima su The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Lost Frequencies, IAMDDB, Sofi Tukker, Tom Walker, Maceo Plex, Solomun, Tale of Us, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos, kao i druga imena koja će biti objavljena u narednim nedeljama.
 
Aktuelne cene ulaznica najkasnije do 12. aprila
 
Četvorodnevna ulaznica za festival po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja 55% uštede, u prodaji je najkasnije do petka, 12. aprila, do ponoći. Nakon toga, cena kompleta karata biće viša. Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za FAN PIT, dok je cena GOLD VIP dnevnih ulaznica za taj dan 12.000 dinara.
 
Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit