Darko Rundek i Senidah stižu na Sea Dance

Legendarni Darko Rundek i balkanska senzacija Senidah nastupiće na ovogodišnjem Sea Dance festivalu.
Jedan od najznačajnijih muzičara sa prostora nekadašnje Jugoslavije, Darko Rundek, sa svojim sastavom "Ekipa" dolazi na južni Jadran da 31. avgusta održi koncert na glavnoj bini Sea Dance festivala. Rundeka ne treba posebno predstavljati, jer o njemu dovoljno govori četrdesetogodišnja karijera, počevši od Haustora, pa potom solistički rad i onda saradnje sa brojnim muzičarima kroz Rundek Cargo Orchestra, Rundek Cargo Trio i na kraju sa "Ekipom". Na obali Jadrana odsviraće neke od svojih brojnih hitova, od "Ene", "Šala od svile", "Apokalipsa", "Makeda", "Šejna", pa do novijih pesama koje su brzo prirasle za srce njegovim fanovima, kao što su "Sanjala si da si sretna", "Plavi avion", "Indijanska", "Ima ih", "Pješčane oluje"...
 
Svoj nastup na ovogodišnjem izdanje Sea Dance festivala potvrdila i je balkanska senzacija Senidah, autorka megahita "Slađana", koji ima više od 36 miliona pregleda na Jutjubu, što ovu pesmu izdvaja u red najpopularnijih na Balkanu ikad. Uspeh prvog brzo su, sa još nekoliko desetina miliona, ispratili i naredni singlovi kao što su "Belo", "Bez Tebe", "Crno srce" ili "Četiri strane sveta", čime se Slovenka danas svrstava u red najtraženijih izvođača na ovim prostorima. U karijeri dugoj deset godina, Senida Hajdarović je postala prepoznatljiva po svojoj autentičnoj pojavi i muzičkom izrazu koji predstavlja spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep), te po jedinstvenom vokalu.
 
 
Atmosferu u Buljarici do usijanja će dovesti i balkanske hip-hop zvezde. Uz Senidu, na listi su i legende zagrebačkog trepa Kuku$, regionalni trap guru Fox, Surreal, jedan od najtraženijih izvođača na regionalnoj rep sceni. Sa njima stižu i popularni hip-hop kolektivi Hazze i Bekfleš, poznati po sjajnim nastupima uživo.
 
Šesti Sea Dance biće održan od petka, 30. avgusta, do nedelje, 1. septembra, na skrivenom biseru jadranske obale Buljarica u Budvi. Najave da će na festivalu nastupiti David Guetta, Robin Schulz, te francuski duo Ofenbach, izazvale su veliko interesovanje kod publike. 
 
Sve brže nestaje serija Sea Dance ulaznica koja za samo 2.990 dinara donosi sva tri festivalska dana, što predstavlja čak 50% uštede u odnosu na finalnu cenu. U prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po ceni od 12.000 dinara, a dostupne su putem zvaničnog sajta festivala. U prodaji su i mesta u festivalskom kampu što posetiocima donosi gotovo nedelju dana na obali mora po ceni od samo 2.990 dinara po osobi. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne druge opcije za smeštaj i prevoz.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit