Džozef Fajns kao Majkl Džekson u neobičnoj komediji

Britanski glumac Džozef Fajns glumiće Majkla Džeksona u neobičnoj komediji na granici sa burleskom.

Zvezda "Zaljubljenog Šekspira" tumačiće lik kralja popa u filmu o proputovanju kroz Ameriku na koje su, navodno, nakon terorističkih napada na Njujork 11. septembra 2001. skupa krenuli Majkl Džekson, Marlon Brando i Elizabet Tejlor.

Kako prenosi londonski "Gardian", pored Fajnsa u ovom imaginarnom putovanju glume i Brajan Koks u ulozi Branda i Stokard Čaning u ulozi Tejlor.

"Nedavno sam dobio scenario, to je pravi izazov", kazao je Fajns za WENN. Komedija se zasniva na urbanoj legendi po kojoj su, zbog zatvaranja avionskog saobraćaja posle rušenja Kula bliznakinja, i nakon što su prethodne večeri prisustvovali Džeksonovom koncertu u Medison skver gardenu, Brando i Tejlor zajedno sa kraljem popa krenuli natrag u Kaliforniju iznajmljenim kolima.

"Prevalili su zajedno 800 kilometara. Stigli su do Ohaja, svo troje, u kolima koja su naizmenično vozili", izjavio je 2001. za magazin Veniti fer jedan bivši Džeksonov saradnik, tvrdeći da je Brando celim putem insistirao da ručaju u restoranima brze hrane.

Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.