Novi film Vudija Alena otvara Kanski festival

Novi film američkog reditelja Vudija Alena "Café Society" s Kristen Stjuart i Džesi Ejzenberg u glavnim ulogama, biće prikazan 11. maja na otvaranju ovogodišnjeg, 69. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu.

Filmovi 80-godišnjeg reditelja već su ranije otvarali Kanski festival. Njegova ostvarenja "Holivudski kraj" otvorio je festival 2002. godine, a "Ponoć u Parizu" 2011. godine.

Novi film će biti prikazan van konkurencije za Zlatnu palmu.

Žirijem festivala predsedavaće australijski reditelj Džordž Miler, tvorac čuvene sage o "Pobesnelom Maksu".

Međunarodni filmski festival u Kanu održaće se od 11. do 22. maja, a spisak filmova koji će se takmičiti za Zlatnu palmu obično bude saopšten tokom aprila.

Autor: Beta

  • Mika

    29.03.2016 15:53
    Drugari,
    Džesi Ajzenberg je muško.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.