"Daredevil" otkazan sa Netfliksa nakon tri sezone

Netfliks je spreman da se pozdravi sa Matom Murdokom. Usluga prenošenja Daredevila je otkazana nakon tri sezone.
"Daredevil" otkazan sa Netfliksa nakon tri sezone
Foto: Pixabay
Superherojska akciona drama je prikazala svoju treću sezonu u oktobru.
 
"Četvrta sezona Daredevila neće se prikazivati na Netfliks-u. Izuzetno smo ponosni na poslednju i zadnju sezonu serijala, ali iako je bolno za fanove, smatramo da je najbolje da zatvorimo ovo poglavlje uz veliki značaj. Zahvalni smo Eriku Olsenu, scenaristi, neverovatnoj glumi, uključujući Čarlija Koksa kao samog Daredevila, tri postojeće sezone će ostati na servisu u godinama koje dolaze, dok će karakter Daredevil-a živeti u budućim projektima za Marvel", naveo je portparol kompanije Netfliks u saopštenju.
 
Netfliks još ima samo dve preostale Marvelove serije iz porodice Defenders - "Jessica Jones" i "The Punisher". 
 
Do otkazivanja je došlo pošto je Dizni preuzeo na sebe ulogu prenosa i počeo da povlači prava na filmske i televizijske projekcije licencirane za Netfliks. 
  • Odlicno

    02.12.2018 14:07
    Ovo su lepe vesti, Netflix ce pojesti Dizni koji zatrpava svet glupim filmovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.