VIDEO: Stigao prvi tizer drame "The Irishman" sa Robertom De Nirom

Stigao je prvi tizer dugoočekivane biografske krimi-drame "The Irishman" u kojoj ćemo legendarne Roberta De Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džoa Pešija i Bobija Kanavalea ponovo gledati kao mafijaše.
VIDEO: Stigao prvi tizer drame "The Irishman" sa Robertom De Nirom
Foto: Screenshot
Priča "The Irishman" bazirana je na knjizi "I heard you paint houses" autora Čarlsa Brandta u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubice, Irca Frenka Širana. Film je režirao  Martin Skorseze, a za scenario je zaslužan Stiven Zejlijan.
 
Ovo će biti najskuplji Skorsezeov film do sada s obzirom da je radnja filma smeštena u dva razdoblja u kojima će morati digitalno da dorade likove koje tumače Robert De Niro, Al Paćino i Džo Peši.
 
Naime, De Niro će za potrebe filma morati da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristiće se slični efekti kao u filmu "The curious case of Benjamin Button".
 
De Niro u filmu tumači ulogu Širana, plaćenog ubicu koji radi za mafiju. On je najverovatnije povezan sa ubistvom Džimija Hofe kojeg glumi Paćino. 
 
Džo Peši igra ulogu Rasela Bafalina, šefa mafije sa Sicilije čija je misija da ujedini kompletnu istočnu obalu u Koza Nostra organizaciju. Njegov protivnik je Anđelo Bruno kojeg tumači Harvi Kajtel. U priču će se uključiti i Bobi Kanavale u ulozi njujorškog gangstera Džoa Galoa.
 
U filmu još glume i Ana Pakin, Rej Romano, Džek Hjuston, Stiven Grejem i mnogi drugi.
 
"The Irishman" je u potpunosti producirao Netfliks, a film će premijerno biti prikazan na jesen ove godine.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.