Snimaće se serija po tek objavljenom romanu Stivena Kinga

Najnoviji roman Stivena Kinga pod nazivom "The Institute", koji je zvanično objavljen 10. septembra, već je predviđen da bude adaptiran u TV seriju.
Kako prenosi NME, ovaj naučno-fantastični horor triler, koji je ocenjen kao "zapanjujući roman o izdaji detinjstva i povratka nade", objavljen je u utorak i predstavlja prvo Kingovo delo u 2019. godini.
 
Kompanija Spyglass Media Group je otkupila prava na snimanje televizijske serije "The Institute". Za adaptaciju romana biće zadužen Dejvid E. Keli, a režiser će biti Džek Bender, poznat po režiranju serije "Lost".
  • kimi

    13.09.2019 00:04
    Stiven King bas voli da pise o deci, msm svako delo mu ima decu ,prevashodno decake, interesting lol .. no ..whatever "floats" your boat hah, ipak je covek genije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.