Nikolas Kejdž kao Nikolas Kejdž glumi u filmu o Nikolasu Kejdžu

Holivudski glumac Nikolas Kejdž navodno je u pregovorima da glumi samog sebe u filmu koji prati njega kako pokušava da dobije ulogu u novom ostvarenju Kventina Tarantina.
Film "Unbearable Weight of Massive Talent", što bi moglo da se prevede kao "Neizdržljiva težina ogromnogmasivnog talenta", u poslednjoj je fazi pregovora i planova da ga preuzme produkcijska kuća "Lajonsgejt", piše Holivud reporter.
 
U ostvarenju Kejdž navodno govori egoističkoj verziji sebe samog, koja istovremeno ismeva svoju buduću verziju što nije postala poznata i što je snimila previše niskobudžetnih filmova.
 
Kejdžov lik pokušava i da se izbori sa dugovima, pa pristaje da se pojavi na rođendanskoj zabavi obožavaoca i člana meksičkog narko-kartela, koji želi da vidi scenario koji je Kejdž napisao.
 
Istovremeno sa svim dešavanjima, Kejdž pokušava da usreći svoju ćerku tinejdžerku.
  • Metadonije

    19.11.2019 15:45
    ...
    Predlažem da ga glumi Neško Kejdž.
  • jova limanac

    19.11.2019 09:22
    Znajući ga, preteraće sa glumom i onda ni sam sebe neće odglumiti kako treba :-)
  • Vidoviti Limanac

    19.11.2019 08:52
    3 reči
    Being John Malkovich!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.