Priprema se serija o Jovanki Broz

Vest da će biti snimljena serija koja će pratiti život Jovanke Budisavljević Broz, supruge jugoslovenskog predsednika Josipa Broza Tita, izazvala je veliko interesovanje.
Seriju priprema produkcijska kuća Adrenalin, a scenario je napisala Milana Vlaović Kovaček, piše zagrebački Večernji list.
 
Izbor glumaca počeće u septembru.
 
Izvršna producentkinja serije Tea Korolija rekla je da će serija "Jovanka" pratiti priču glavne junakinje sa ljudskog aspekta.
 
Serija će biti rađena u koprodukciji više zemalja, zbog čega bi trebalo da bude snimana u Hrvatskoj i Srbiji, ali i u Rusiji i Egiptu. Ko će glumiti Jovanku i Tita znaće se nakon probnih snimanja, a glumce će tražiti u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.
 
"Kasting ćemo raditi u svim zemljama koje su nekad činile Jugoslaviju", rekla je Korolija.
 
Snimanje serije počeće 2021, a predviđene su dve sezone po šest epizoda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.