Vorner Bros objavio nove datuma svojih hitova - od Akvamena, preko Fleša, do Vonke

Vorner Bros odlučio je da malo razmisli o datumima izlaska nekih od svojih najvećih nadolazećih hitova kao što su "Aquaman and the Lost Kingdom", "The Flash", "Black Adam"...
Prvo odlaganje doživeo je "Black Adam", koji je s 29. jula prebačen na 21. oktobar. Umesto tog filma izbaciće "DC's League of Super-Pets", koji je s prikazivanjem trebalo da počne 20. maja.
Odlaganja su pogodila i nastavak Aquamana koji je sa 16. decembra 2022. prebačen na 17. mart 2023. Razlog je verovatno to što bi krajem godine u bioskopima trebalo da se pojavi "Avatar 2". Prebačen je i "The Flash", s 4. novembra 2022. na 23. jun 2023.
Ipak, Vorner nije potpuno oslobodio decembar, pa će se "Shazam! Fury of The Gods" preseliti iz 2023. na 12. ecembar 2023.
 
Osim filmova sa superherojima, odložen je i "Wonka" s Timotijem Čamelotom koji je sa 17. marta 2023. pomeren na 15. decembar 2023, a sledeće godine stiže nastavak neočekivanog hita "The Meg" koji bi u bioskopima trebalo da se pojavi 4. avgusta 2023.
  • Смејурија

    21.03.2022 16:32
    Холивуд се свео само на јадне адаптације суперхеројских стрипова (чију продају у родној им Америци прождире јапанска школа стрипа, и то за доручак) и римејк римејковог римејка. Пукла је пропагандна машина....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.