VIDEO: Objavljen trejler za finale sezone "Stranger things", nepoznato šta je sa likom Đurička

Nakon prvog tizera za finale četvrte sezone hit serije "Stranger things" na Netfliksu, sada je objavljen i nešto duži trejler.
Vekna, stvorenje protiv kog se Jedanaestica (Mili Bobi Braun) i njeni prijatelji bore, poručuje joj da je sve gotovo i da joj je preostalo samo da gleda: "Tvoji prijatelji su izgubili", prenosi Euronews Srbija.
U trejleru vidimo dr Martina Brenera (Metju Modin) koji je, čini se, vratio moći Jedanaestici, tako što joj je otkljuačao traumatična sećanja na susret sa Jedinicom, Henrijem Krilom, koji je postao Vekna nakon višegodišnje izloženosti paralelnoj realnosti.
Nisu optimistični ni razgovori koje vode njeni prijatelji Vil (Noa Šnap) i Majk (Fin Vulfhard): "On se neće zaustaviti, ne dok sve ne uzme", kaže Vil Majku.
 
U naopakom svetu Jedanaestica odlazi u kuću Krilovih, gde boravi Vekna, a za njom i ostatak ekipe iz Hokinsa Stiv (Džo Keri), Edi  (Džo Kvin), Nensi (Natalija Dajer), Robin (Maja Hok) i Dastin (Gejten Matarazo). Za to vreme Maks (Sejdi Sink), Lukas (Kejleb Meklaflin) i Erika (Prija Ferguson) odlaze u istu kuću u stvarnom svetu.
 
 
Nije najjasnije šta se za to vreme dešava sa ostatkom odrasle ekipe - Džimom Hoperom, Džojs i Marijem, mada ih sporadično vidimo u trejleru.
 
Nema nagoveštaja ni šta se dogodilo sa Jurijem, likom kog igra Nikola Đuričko.
 
Sve bi trebalo da saznamo u dve poslednje epizode ove sezone, koje će ukupno trajati duže od dva sata, a biće dostupne na Netfliksu od 1. jula. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.