VIDEO: Trejler novog dela Marvelovog Crnog Pantera za jedan dan pogledan 172 miliona puta

Trejler za novi deo Marvelovog filma o Crnom Panteru "Wakanda Forever" prikupio je 172 miliona pregleda u prva 24 sata, postavši jedan od najboljih debija za film o superherojima.
Gledanost tizera "Wakanda Forever" gotovo je udvostručio gledanost od 88 miliona pregleda koje je originalni tizer za prvi deo Crnog Pantera prikupio 2017. godine.
Time je "Black Panther: Wakanda Forever" postao jedan od najgledanijih trejlera za samostalni Marvelov film nakon naslova kao što su "Spider-Man: No Way Home"  (355,5 miliona pregleda) i "Thor: Love and thunder" (209 miliona pregleda).
Četiri trejlera za Osvetnike takođe su privukla veći broj: "Avengers: Endgame" tizer imao je 289 miliona pregleda, "Avengers: Endgame" finalni trejler 268 miliona, "Avengers: Infinity War" 230 miliona i poslednji trejler za istoimeni film 179 miliona.
 
 
Treba napomenuti da je, za razliku od mnogih gorespomenutih Marvelovih filmova "Black Panther: Wakanda Forever" tizer objavljen u subotu uveče oko 21 čas. To baš i nije najpoželjniji termin za debi trejlera, jer većina njih izlazi radnim danom ujutro i koristi faktor ponovnog gledanja.
 
Trejler prikazuje naciju Vakande koja ide u rat protiv vojske Atlantiđana, predvođenih Namorom.
 
Podsetimo, zvezda prvog dela filma o Crnom Panteru, Čedvik Bozman, umro je 2020. u 44. godini nakon borbe s rakom debelog creva.
 
Bozman je tumačio lik Crnog Pantera još dva puta, 2018. u filmu "Avengers: Infinity War" i 2019. u filmu "Avengers: Endgame".
  • Laloš

    26.07.2022 11:31
    Još jedan dokaz retardacije celog čovečanstva. Jedini blokbasteri već godinama u nazad su ova Marvelova s... a i crtani filmovi.
  • XxxxX

    26.07.2022 11:23
    Samo mala ispravka, prvi put se pojavljuje u Captain America: Civil War.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.