I zvanično: Lejdi Gaga u ulozi Harli Kvin u nastavku filma o Džokeru

Pop zvezda Lejdi Gaga potvrdila je da će igrati jednu od glavnih uloga u novom delu popularnog filma "Džoker".
Kako prenosi Nova.rs, Zajedno sa Hoakinom Finiksom, koji je za svoju ulogu Džokera dobio Oskara, Gaga će se naći u novom delu filma kao Harli Kvin. Reditelj filma je Tod Filips.
Filips je već neko vreme pisao scenario sa koscenaristom "Džokera" Skotom Silverom i konačno ga je pokazao studiju. 
Sredinom juna, Filips je na društvenim mrežama otkrio naslov novog projekta - "Joker: Folie à deux", naslov koji upućuje na medicinski termin za identičan ili sličan mentalni poremećaj koji pogađa dve ili više osoba, obično članova iste porodice.
 
Džoker je poznat po svojoj nasilnoj vezi sa Harli Kvin, njegovom psihijatricom u mentalnoj ustanovi poznatoj kao Arkam azil, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegov pomoćnik i partner u zločinu. 
 
Nejasno je da li Filips i kompanija koriste druge likove iz DC ili sami stvaraju nove, kao što su radili u mnogim slučajevima sa svojim prvim filmom.
 
Drugi deo filma navodno je mjuzikl. Producent novog "Džokera" je takođe bio i producent rimejka "Zvezda je rođena", u kojoj je glavnu ulogu tumačila upravo Lejdi Gaga.
Pevačica je na svojim društvenim mrežama objavila kratak video tizer, u kojem je potvrdila da su ona i Hoakin Finiks u glavnim ulogama.
 
 
Film će biti objavljen 10. aprila 2024. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.