VIDEO: Objavljen trejler za horor poslasticu "Meni" s Rejfom Fajnsom i Anom Tejlor Džoj

Objavljen je novi trejler za najveći gastronomski užitak jeseni - film "Meni", saopštili su producenti.
Sjajnu glumačku ekipu na čelu sa Rejfom Fajnsom koji je glumio i u "Grand Budapest hotel", "Nije vreme za umiranje", "The King’s Man: Početak", čine i Anja Tejlor Džoj, Nikolas Holt ("Miljenica"), Dženet Mektir ("Ozark", "Džesika Džouns"), Džon Legisamo ("Mulen Ruž", "Romeo i Julija") i mnogi drugi, piše N1.
Film "Meni" prati priču o mladom paru koji glume Anja Tejlor Džoj i Nikolas Holt, koji zajedno sa grupom stranaca idu na udaljeno ostrvo na severozapadu Pacifika kako bi uživali u delikatesima sa ekskluzivnog menija čuvenog šefa kuhinje kog glumi Rejf Fajns.
"Zavirite u kuhinju u kojoj šef ima status boga. Probajte jela koja imaju ukus prirode, budite usluženi najboljom uslugom koja je namenjena samo odabranima. Priuštite sebi iskustvo koje se proživljava samo jednom u životu, uz prve kadrove novog trejlera filma 'Meni' poželećete da budete u društvu odabranih", navode producenti.
 
 
Glavna uloga u horor ostvarenju poverena Anji Tajlor Džoj je ulaznica ka uspehu, s obzirom na to da je ova mlada glumica poznata po ulogama iz filmova strave, ali i ozbiljnim istorijskim dramama poput – filmova "Severnjak" (The Northman), "Veštica: Narodna priča Nove Engleske" (The Witch), ali i u veoma uspešnim serijama kao što su "Birmingemska banda" (Peaky Blinders) u kojoj glumi članicu mafije, Amerikanku italijanskog porekla Đinu Grej i glavnu ulogu u seriji "Kraljičin gambit" (The Queen’s Gambit) za koju je dobila nagradu Zlatni globus.
Režiju potpisuje Mark Majlod koji je režirao i "Igru prestola“". 
 
Film "Meni" svoje bioskopsko prikazivanje započinje 17. novembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film