Netlix objavio bonus epizodu hit serije "The Sandman"

Iako Netflix tek treba da otkrije da li će produžiti svoju hit seriju "The Sandman" za drugu sezonu, streaming div je upravo poklonio sledeću najbolju stvar - izbacivanjem iznenađujuće bonus epizode.
Serija koja je premijeru imala pre tačno dve nedelje originalno je imala deset epizoda, a Netflix je sada iznenadio obožavaoce jedanaestom epizodom u kojoj gostuju Sandra O, Džejms Mekavoj, Dejvid Tenant i Majkl Šin, prenosi Index.hr
Bonus epizoda adaptira dve obožavaocima omiljene priče iz crtanog romana Nila Gejmana "A Dream of a Thousand Cats" i "Calliope".
"A Dream of a Thousand Cats" je animirani deo i prati priču o maloj beloj mački koja je pozvana da se iskrade jedne noći kako bi prisustvovala tajnom sastanku na groblju gde sijamska mačka priča priču o tome kako je upoznala Gospodara snova (u obliku mačke) koji joj je ispričao tajnu istoriju i svađu između mačaka i ljudi.
 
"Nastojali smo tome da učinimo animiranu verziju 'A Dream of a Thousand Cats' što je moguće više očaravajućom i hipnotičkom koristeći čaroliju pravih uljanih slika na platnu. Kombinovali smo slike s klasično nacrtanom 2D animacijom, temeljenoj na realističnoj 3D animaciji telepatskih mačaka kako bismo stvorili čudan svet koji u isto vreme deluje i prizemljeno i sanjivo", rekao je Hisko Hulsing koji je režirao animiranu priču, prenosi Variety.
 
"Calliope" je igrani deo epizode, a u njemu pratimo priču o Ričardu Madoku, piscu koji okrutno porobljuje Kaliopu, jednu od devet muza, kako bi potaknuo sopstvenu umetničku ambiciju i napisao veliko delo.
Jednosatna epizoda dostupna je od danas na Netflixu, a sigurno će razveseliti sve fanove hit serije. 
 
Netflix je u prvu sezonu serije uložio čak 165 milona dolara, a sudeći po reakcijama gledaoca i kritičara, skupa investicija se isplatila.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.