Netfliks negira da su tri učesnika rijalitija "Skvid gejm" pretrpela ozbiljne povrede

Tri učesnika rijaliti programa "Skvid gejm: Čelendž" zatražila su medicinsku pomoć tokom snimanja, ali striming gigant Netfliks negira da je bilo ko pretrpeo "ozbiljne povrede".
Striming servis Netfliks još prošle godine je objavio da pokreće Skvid gejem: Čelendž (Squid Game: The Challenge) kao rijaliti program zasnovan na južnokorejskoj dramskoj seriji u kojoj se učesnici takmiče u nizu igara u školskom dvorištu i u kojoj svi koji izgube bivaju pogubljeni.
Rijaliti od 10 epizoda trenutno se snima u Velikoj Britaniji, ali Netfliks nije objavio više detalja o produkciji.
Saopštenje koje je Netfliks poslao zajedno sa koprodukcijskim kompanija "Studio Lamber" i "Garden", usledilo je nakon natpisa u britanskoj štampi o uslovima u "ratnoj zoni" na snimanju nakon što su temperature pale ispod nule.
 
"Najsavesnije brinemo o zdravlju i bezbednosti naše glumačke i filmske ekipe, i preduzeli smo sve potrebne bezbednosne procedure. Iako je na snimanju bilo veoma hladno - učesnici su bili spremni na to - bilo kakve tvrdnje o ozbiljnim povredama su netačne", navodi Netfliks.
Rečeno je da su tri osobe zatražile medicinsku pomoć zbog lakših zdravstvenih problema i da su lekari sve vreme bili na setu.
 
Skvid gejm je po objavljivanju krajem 2021. bila najgledanija Netfliksova serija do tada.
 
Iako je napetu dramu kreirao južnokorejski reditelj Hvang Dong-Hjuk, a u njoj su prvenstveno glumili korejski glumci na maternjem jeziku, tvorci nove serije Izazova, tražili su učesnike "govornike engleskog jezika iz bilo kog dela sveta".
 
Platforma je najavila kasting za novu seriju u junu u prilično misterioznom promotivnom videu u kome se pojavljuju lutke "crveno svetlo i zeleno svetlo" i mnoštva maskiranih čuvara. Skvid gejm: Čelendž nudi najveću novčanu nagradu u istoriji rijaliti programa od 4,56 miliona dolara - jednom od 456 takmičara, objavili su iz Netfliksa. U međuvremenu, potvrđeno je da se sprema druga sezona hit serije Skvid gejm. Datum izlaska još uvek nije objavljen.
  • Mama s

    29.01.2023 21:22
    Bolest. A sta drugo i očekivati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.